Mat og servering

Gjennom mange år som gjester i fjellheimen, vet vi hvor viktig mat og måltidene er. Vi lager hjemmelaget mat, baker brød, boller og kaker selv, samtidig som vi ønsker å tilby lokale og kortreiste varer og tradisjonelle retter som spekemat og ørret fra Tyinvannet. Det er også viktig for oss å alltid ha tilbud om god vegetarmat. Å redusere matsvinn til et minimum er en selvfølge.

Vi har alle rettigheter.

Daglig tilbyr vi frokost fra buffet med mulighet for å smøre matpakke og fylle termos, holder kaféen åpen på ettermiddagen og serverer tre-retters middag.

Serveringstider
08:00-10.00: Frokost
12:00-16:00: Kaféen
19:00-21:00: Tre-retters middag

Kafé
I kaféen finner du godsaker som

  • vafler og kaker.
  • hjemmelaget suppe med godt brød.
  • hjemmelaget Tyinburger.
  • gode blingser med godt pålegg.
  • spekemat.
  • Tyinørret - når vi har.