Vilt-weekend 27.-29. september, med gode viner og fjellets beste råvarer!

Sett av helgen, 27-29. september! Sammen med Cabana Wines as inviterer vi til kulinariske opplevelser med gode viner og årets viltkjøtt i sentrum.

Etter ankomst på fredag serveres Turids enestående viltgryte.
På lørdag er det fritt program på dagtid. Vi anbefaler likevel en tur på Utsikten på Skjeneggen, med kanskje den flotteste og mest tilgjengelige utsikten i hele Jotunheimen! Er været bra, er også turen opp på Rusteggen et godt forslag!

Lørdag kl 16:00 – 17:00, vil vi med kyndig hjelp fra Cabana Wines as gjennomføre vinsmaking i peisestua. Her vil dere kunne oppleve en rekke spennende viner, med litt ost og spekepølse til. Kr 350,- for de som har lyst til å få med seg denne garantert hyggelige seansen!

Lørdag kveld kl 19:00 inviterer vi til et festmåltid!

Fra menyen serverer vi en 4-retters meny med røykt Tyinaure og grava reinsdyrkjøtt til forrett og mellomrett. Ytrefilet av rein til hovedrett. Multer med krem til dessert. Til dette måltidet anbefaler vi en vinpakke (totalt 5 glass med spennende alternativer) og med oss har Cabana Wines satt sammen viner som passer perfekt til måltidet. Det blir presentasjon av ulike viner underveis.

Har du lyst til å få med deg alt dette?

Hele helgen, inkl overnatting fredag til søndag, middag fredag kveld, 2 x frokost og festmåltid og vinpakke til middag på lørdag har vi et hyggelig tilbud på kr 2.800,-

Ønsker du kun å delta på festmåltidet lørdag kveld, 4 retters meny inkl vinpakke (5 glass vin), får du en fantastisk opplevelser for kun kr 890,-

Velkommen!

Posted in Ukategorisert.