Uranostind på ski

Tyinholmen kan tilby et fantastisk toppturterreng med unike skiopplevelser for randonee og fjellskientusiaster. I samarbeid med Jotunheimen arrangement tilbyr vi i år turer til Uranostind fra Tyinholmen og åpne føringsturer med erfarne guider .

Topptur til Uranostind i påsken

28 og 29 mars arrangerer vi guidede turer til en av Jotunheimens flotteste topper, Uranostind. Etter en solid frokost spenner vi på oss skiene og starter anmarsjen med en jevn stigning oppover mot breen. Før hovedtoppen kan det være greit å sette fra seg skiene før den luftige toppen med spektakulær utsikt over hele Vest-Jotunheimen. Deretter følger en nesten sammenhengende nedkjøring til Tyinholmen der det venter en tre-retters middag! Anslått tid 8 timer.

Hvis været ikke tillater topptur til Uranostind gjennomfører vi føringsturer til alternative topper som Langskavlen, Koldedalsbreene eller Skinneggen avhengig av vær og føreforhold.
Pris kr 1 200- for gjester, andre kr 1 700,- Kun få plasser igjen!

Toppturhelg 26-28 april
Siste helgen i april inviterer vi til toppturhelg. Ankomst fredag ettermiddag med beltebil fra Tyin. Fredag kveld samles vi etter felles middag i peisestuen for å planlegge turene de påfølgende dager. Lørdagen er målet Uranostind, mens søndagen legger vi opp til en åpen føringstur for både fjellski og Randonne-.entusiaster. Programmet må vi selvsagt tilpasse været, men vi garanterer uansett store skiopplevelser under trygge forhold med erfarne guider.

Ta kontakt for nærmere informasjon og pristilbud: post@tyinholmen.no eller telefon 95 21 42 83

Posted in Aktuelt.