Nytt vertskap på Tyinholmen?

Vi søker etter bestyrer/vertskap på Tyinholmen i Jotunheimen:

Etter å ha drevet Tyinholmen de siste 10 årene ønsker Turid å gi seg etter sommersesongen 2022. Vi søker derfor etter hennes etterfølger. Vi søker deg/dere som er positive og initiativrike og vil gi gjestene gode opplevelser – og som har et sterkt ønske om å utvikle et populært og tradisjonsrikt turiststed i Jotunheimen! Overtakelse av anlegget f.o.m 1. januar 2023 med oppstart til vintersesongen 2023.

Stillingen passer best for et par, eventuelt en driftig person.

Vi søker deg som er/har:

* Positiv, initiativrik og serviceinnstilt
* Vilje og evne til å stå på i perioder med mange gjester
* Erfaring fra drift av turisthytte eller reiseliv
* Kunnskap fra drift av storkjøkken – gjerne erfaring som kokk
* Erfaring med økonomi og administrasjon
* Beherske daglig drift med tekniske anlegg på en turisthytte

Muligheter

Tyinholmen har en praktfull beliggenhet og er blant de mest tradisjonsrike turiststedene i Jotunheimen med sammenhengende drift fra oppstarten i 1892. Området innbyr til rike muligheter for fjellturer, toppturer, sportsfiske og rekreasjon. Tyinholmen har en stabil og sunn drift med entusiastiske og trofaste gjester som kommer igjen og igjen. Tyinholmen er tilknyttet DNT’s omfattende rutenett i Jotunheimen.

Ønsker du å vite mer om denne spennende muligheten eller interessert i en befaring av turiststedet?

Ta gjerne kontakt med Øystein Opdal mobil: 932 13335.

Du finner mer informasjon om Tyinholmen på www.tyinholmen.no

Skriftlig søknad kan sendes til oystein.opdal@gmail.com

Om arbeidsgiveren

Tyinholmen ligger ved nordenden av fjellsjøen Tyin i Jotunheimen. Beregnet kjøretid fra Oslo / Bergen er ca 4 timer via E16. Tyinholmen har 75 sengeplasser med 10 utleiehytter og noen overnattingsrom i hovedbygningen. Stedet har mange hyggelige oppholdsrom inkludert spisesal, peisestue, selskapslokaler, bar og konferanserom. Bygninger og innbo blir kontinuerlig vedlikeholdt og oppgradert. Tyinholmen er en sesongbedrift med vintersesong vanligvis fra mars til mai og sommersesong fra ca 20. juni til midten av oktober. På sommeren er det bilvei fram til døra, på vinteren er det en velfungerende beltebilrute som transporterer gjester og varer fra Tyin til Tyinholmen (16 km) og Eidsbugarden.
Bestyrer disponerer egen leilighet på stedet.

Tyinholmen har vært eiet av familien Opdal helt fra turiststedet ble etablert i 1892 og vi bistår gjerne med hjelp og støtte til drift og videre utvikling av turiststedet!

Posted in Ukategorisert.