Mat og lokaler

Tyinholmen er kjent for et godt kjøkken som tilbereder og serverer solid norsk fjellkost som er laget fra grunnen av. Vi forsøker å benytte lokale råvarer så langt det lar seg gjøre og vår spesialitet er den utsøkte Tyin auren. Reinsdyr er også et populært valg og kjøttet kommer fra den lokale stammen som beiter i Tyin-området på sommertid.

Spisesalen, med fantastisk utsikt utover Tyinvannet og tinderekken innover i Koldedalen har en kapasitet på 90 sitteplasser.

På dagtid serveres lunsjretter med typisk fjellpreg. Middag serveres i spisesalen.

Tyinholmen har flere hyggelige peisestuer, en større festsal og bar med alle rettigheter. Stedet er et utmerket valg for å feire bryllup, åremålsdag eller for andre hyggelige markeringer og anledninger.
Vi kommer gjerne med forslag til en egen festmeny.

Ta en kikk på bildegalleriet for en oversikt over lokaler og fasiliteter på Tyinholmen: