Mat og lokaler

Tyinholmen er kjent for et godt kjøkken som tilbereder og serverer solid norsk fjellkost som er laget fra grunnen av. Vi forsøker å benytte lokale råvarer og vår spesialitet er den utsøkte Tyin-auren. Reinsdyrfilet er også et populært valg på menyen og kjøttet kommer fra den lokale stammen som beiter i Tyin-området på sommertid.

Spisesalen, med fantastisk utsikt utover Tyinvannet og tinderekken innover i Koldedalen har en kapasitet på 100 sitteplasser.

På dagtid serveres lunsjretter med typisk fjellpreg. Middag serveres i spisesalen.

Tyinholmen har flere hyggelige peisestuer, festsal og bar med alle rettigheter. Stedet er et populært valg for å feire bryllup, åremålsdag eller andre hyggelige markeringer og anledninger.
Vi kommer gjerne med forslag til en egen festmeny.

Ta en kikk på bildegalleriet for en oversikt over lokaler og fasiliteter på Tyinholmen: