Aktiviteter

Tyinholmen og området rundt innbyr til mange spennende aktiviteter:

La deg inspirere av de eventyrlige sportsfiske mulighetene i området, sykling i majestetiske omgivelser i Koldedalen, eller dra "til sjøs" med M/S Bitihorn på Bygdin?

Kongevegen har fått sin renessanse og har blitt omstendelig restaurert til tidligere tiders prakt. Her kan en velge ulike etapper på den spektakulære overgangen over Filefjell.

Topptur med fører er et utfordrende alternativ. Tyinholmen er et optimalt utgangspunkt for toppturer til de mest kjente og spektakulære tindene i denne delen av Jotunheimen, Falketind og Uranostind. Vi samarbeider med anerkjente førere som legger vekt på sikkerhet og sympatisk tempo.

Vi anbefaler den spektakulære fotturen til den avsidesliggende gården Vetti hvor du kan oppleve et av Europas høyeste fossefall - kun 40 minutters biltur fra Tyinholmen via Årdal.

I Årdal anbefaler vi friluftsbadet: 50 x 25- meters basseng med 2 sklier for barn og 2 mindre barnebasseng. Vannet er oppvarmet fra spillvarme fra aluminiumsverket og holder konstant 28 grader. Friluftsbadet er åpent hele sommeren.